Mijn favorieten

Onze medewerkers

Gabriëlle Makelaardij

Gabriëlle Braam-Geugies
Gabriëlle Braam-Geugies
NVM Makelaar-Taxateur en vennoot
Aandacht voor wonen. Dat heb ik al sinds ik 14 jaar oud ben. Toen al had ik de droom om later in de makelaardij te gaan werken. Door mijn studie op hogeschool InHolland kwam ik door een stage terecht bij een makelaarskantoor in de regio IJmond. Hier zette ik dan ook de eerste stappen op de woningmarkt. Hierna heb ik 3 jaar bij Brantjes in Heemskerk gewerkt. Een kantoor waar professionaliteit hoog in het vaandel staat.

Ervaring als makelaar in Haarlem en Heemstede...

Eén ding stond toen al vast. Ik wil werken waar ik ook woon; het geliefde Haarlem. Haarlem als centrum van de prachtige regio Zuid-Kennemerland. De combinatie van mooie historische panden, het strand, de parken en het goede leven is hier ongeëvenaard. Bij een fantastisch kantoor op de Grote Markt heb ik mij verder ontwikkeld en is de liefde voor het vak en wonen in het algemeen steeds groter geworden. Dit heeft ook geleid tot het behalen van de titel NVM Register Makelaar-Taxateur.
Nog één droom van het 14-jarige meisje was echter nog niet vervuld….

Gabrielle Makelaardij, jouw makelaar in Heemstede en Haarlem en omstreken...

Hoe kan ik mensen op de beste manier helpen hun huis te verkopen of huis aan te kopen? Hoe geef ik hen de maximale aandacht? Het antwoord is voor mij heel simpel. Het starten van een eigen makelaarskantoor. Heel logisch omdat ik zelf ook ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Ik ben actief als NVM makelaar en taxateur in Heemstede, Haarlem, Aerdenhout, Bentveld en Bloemendaal. De regio waar ik jarenlange ervaring heb en zelf ben opgegroeid.

Ik help u graag met volle aandacht bij het verkopen, kopen of taxeren van een woning.
Chris Braam
Chris Braam
Vastgoedadviseur en vennoot
Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik voor uiteenlopende bedrijven gewerkt in een commerciële rol. Van start-up tot multinational. De rode draad is dat je voortdurend met mensen in gesprek bent. Wat willen ze bereiken? Wat hebben ze nodig? Welke problemen willen ze oplossen?

Ondertussen werd er thuis al 15 jaar veel gesproken over de makelaardij. Elke woning en transactie kwam daarbij voorbij. En in het buitenland werd nooit een etalage van een makelaar overgeslagen. Wat zijn hier de prijzen per vierkante meter? Welk type huis wordt hier verkocht? Wat een droomhuis daar aan de zee! En zo verder...De makelaardij komt zo steeds meer in je vezels te zitten, of DNA, zoals ze dat tegenwoordig graag zeggen.

Na de oprichting van Gabriëlle Makelaardij door Gabriëlle in 2017, weten steeds meer mensen in Haarlem, Heemstede en omstreken het makelaarskantoor te vinden. We hechten er veel waarde aan om iedereen optimaal aandacht te geven. Of het nou om de verkoop, aankoop of taxatie van de woning gaat. In 2019 was dan ook het moment voor mij om de makelaardij in te gaan. Zo kunnen we als team iedereen helpen op de manier die we voor ogen hebben: met aandacht, korte lijnen en kwaliteit. Dat is waar ik elke dag met veel plezier aan werk!