Mijn favorieten

Over ons, over Gabrielle Makelaardij

Het begin...
Aandacht voor wonen.
Dat heb ik al sinds ik 14 jaar oud ben. Toen had ik al de droom om later in de makelaardij te gaan werken. Door mijn studie op hogeschool InHolland kwam ik door een stage terecht bij een makelaarskantoor in de regio IJmond. Hier zette ik dan ook de eerste stappen op de woningmarkt. Hierna heb ik 3 jaar bij Brantjes in Heemskerk gewerkt. Een kantoor waar professionaliteit hoog in het vaandel staat.
 
De ervaring als makelaar in Haarlem en Heemstede...
Eén ding stond toen al vast. Ik wil werken waar ik ook woon; het geliefde Haarlem. Haarlem als centrum van de prachtige regio Zuid-Kennemerland. De combinatie van mooie historische panden, het strand, de parken en het goede leven is hier ongeëvenaard. Bij een fantastisch kantoor op de Grote Markt heb ik mij verder ontwikkeld en is de liefde voor het vak en wonen in het algemeen steeds groter geworden. Dit heeft ook geleid tot het behalen van de titel NVM Register Makelaar-Taxateur.
Nog één droom van het 14-jarige meisje was echter nog niet vervuld….

Gabrielle Makelaardij, jouw makelaar in Heemstede en Haarlem en omstreken...
Hoe kan ik mensen op de beste manier helpen hun huis te verkopen of huis aan te kopen? Hoe geef ik hen de maximale aandacht? Het antwoord is voor mij heel simpel. Het starten van een eigen makelaarskantoor. Heel logisch omdat ik zelf ook ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Ik ben actief als NVM makelaar in Heemstede, Haarlem, Aerdenhout, Bentveld en Bloemendaal. De regio waar ik jarenlange ervaring heb en zelf ben opgegroeid.
 
Gabriëlle Makelaardij is het kantoor met aandacht voor mensen en wonen. Vanuit mijn kantoor in Heemstede help ik jullie graag met de aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Kom gerust langs om de wensen te bespreken!
 

Gabriëlle Makelaardij

Kantoor Vestiging Gabriëlle Makelaardij

Adresgegevens

Van der Waalslaan 7
2105 TC Heemstede
KvK nummer: 68340826
BTW nummer: NL195336665B01

Routeplanner