Mijn favorieten

Over ons, over Gabrielle Makelaardij

Het begin...
Aandacht voor wonen. Dat heeft oprichter Gabriëlle Braam-Geugies al sinds ze 14 jaar oud is. Toen al was er de droom om later in de makelaardij te gaan werken. Na een studie op hogeschool InHolland kwam ze door een stage terecht bij een makelaarskantoor in de regio IJmond. En werden de eerste stappen op de woningmarkt gezet....
 
Jarenlange ervaring als makelaar in Haarlem, Heemstede en omstreken.
Eén ding stond toen al vast. NVM makelaar worden in de regio waar ze zelf ook woonde; het geliefde Haarlem. Haarlem als centrum van de prachtige regio Zuid-Kennemerland. De combinatie van mooie historische panden, het strand, de parken en het goede leven is hier ongeëvenaard. Bij een fantastisch kantoor op de Grote Markt werd de ervaring in de deze regio vergroot en is de liefde voor het vak steeds groter geworden. Met het behalen van de certificering als NVM Makelaar en Taxateur als officieel hoogtepunt.

Gabriëlle Makelaardij, jouw makelaar in Heemstede en Haarlem en omstreken...
Hoe kunnen we mensen op de beste manier helpen hun huis te verkopen of huis aan te kopen? Hoe geven wij hen de maximale aandacht? Dat zijn vragen waar wij dagelijks mee bezig zijn. Dit heeft dan ook geleid tot het oprichten van een eigen makelaarskantoor begin 2017. 

Iedereen van ons kantoor is in deze prachtige regio opgegroeid. En hebben we al vele jaren ervaring in de makelaardij. Daarom kunnen we jou optimaal ondersteunen. We zijn actief als NVM makelaar in Heemstede, Haarlem, Aerdenhout, Bentveld en Bloemendaal. 
 
Gabriëlle Makelaardij is een persoonlijk kantoor met maximale aandacht voor jou en korte lijnen. Vanuit ons kantoor in Heemstede helpt ons team jullie graag met de aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Kom gerust langs om de wensen te bespreken!

Klik hier om contact met ons op te nemen of bel 023 574 66 40. 

Gabriëlle Makelaardij

Kantoor Vestiging Gabriëlle Makelaardij

Adresgegevens

Van der Waalslaan 7
2105 TC Heemstede
KvK nummer: 76926222
BTW nummer: NL860842496B01

Routeplanner